Sanitair

Als uw vertrouwde specialist in loodgieterswerk, neemt Loodgietersbedrijf RAS V.O.F. graag de taak op zich om uw ideale badkamer te realiseren. Ongeacht uw budget, eisen en voorkeuren, wij zorgen voor de installatie van uw perfecte badkamer, een plek waar u echt tot rust komt.

Bij het vormgeven van een nieuwe badkamer zijn er talloze factoren waarmee rekening gehouden moet worden. Van het ontwerp en de inrichting tot de keuze van bad, douche, wanden, kranen, toilet, accessoires, tegels en afwerking – het zijn allemaal essentiële stukjes van de puzzel.

Wij kunnen u ter plaatse adviseren, of u kunt inspiratie opdoen in de showrooms van onze vertrouwde leveranciers Solar en Plieger. Met onze gecombineerde expertise en vakmanschap garanderen we een succesvolle realisatie van uw project.

undefined

Hulp nodig?

Maak telefonisch een afspraak!

Veelzijdig

Naast uw badkamer kunnen we u ook helpen met uw toilet, wasruimte en keukenaansluitingen. We installeren bekende merken zoals Villeroy & Boch, Sphinx en Geberit om een hoogwaardige afwerking te garanderen.

Bent u geïnteresseerd? Vraag dan nu een offerte aan of neem contact met ons op. Heeft u al ideeën maar heeft u moeite met het visualiseren ervan? Probeer dan de handige ontwerptool van Plieger om uw badkamerconcept te schetsen.

En wilt u graag een van de showrooms bekijken? Dat kan! We staan klaar om u van dienst te zijn.